Nincs autód az esküvői sokaság szállításához?

Erre a legyszerűbb megoldás, ha bérelsz. Több kisbusz közül választhatod ki a számodra megefelelőt. És hogy a szonda se mutasson bírság gyanús értéket, válaszd hozzá a sofőr szolgáltatásunkat. Ezen sem kell már golnolkodnod...most válassz ruhát.

Mercedes Viano 2.2 CDI 8 fős kisbusz

 
Slide toggle
Ügyfélszolgálat: info@felicitaszalon.hu +36/30-611-9144

Bevásárlókosár

0db - 0Ft
Az Ön kosara üres!

Különleges esküvői helyszinek

by mcsaba | 2 comment/s. | 2021 views on this post

(forrás: http://avea.hu/blog/romantikus-eskuvoi-helyszinek/)

 

Csodálatos esküvői álomhelyszíneket válogattunk, amelyek -a romantika eredeti céljához híven – kiszakítanak napjaink pörgő világából és elrepítenek vágyott helyeinkre, ami kinek-kinek más helyszínt juttat az eszébe. Szubjektív listánk következik:

A magyar Provence: Káli-medence

Köveskál, Kékkút, Kővágóörs, Salföld. Ezek a csodálatos helyek mind a Balaton északi partján, a Káli-medencébe találhatók, és egytől-egyig kiváló, romantikus esküvői helyszínként szolgálnak. Ha jártál már a Művészetek Völgyében, tudod miről van szó, ezt a fesztivált sem véletlenül szervezik már egy évtizede erre a csodálatos környékre.

A romok szerelmeseinek: Zsámbék

Nem is választhatnánk régebbi helyszínt, mint az 1000 éves premontrei templomromot Zsámbékon. A késő-román kori templom vastag falai még őrzik a román kori alapot, de a gótikus átépítésnek köszönhetően kifinomult részletekkel gazdagodott. Felújítására egy 1700-as évekbeli földrengés után sosem került sor, így őrzi szépségét az utókornak.

Velencei-tavi és Alcsúti Arborétum

A Velencei-tó közelsége miatt is páratlan arborétumok korabeli angol parkra emlékeztetnek. A velencei-tavi (pontos nevén Pákozd-Sukorói Arborétum) kert tóval, ősfákkal, lugasokkal és piknikek számára kialakított részekkel várja a házasulandókat. A velencei-tavi arborétum 150 fős fedett része ráadásul kiválóan alkalmas szabadtéri esküvő lebonyolítására is. Az alcsúti helyszín kápolnája a mellette elterülő réttel a templomi esküvőre készülőknek lehet alternatíva.

Pákozd-Sukorói Arborétum
Pákozd-Sukorói Arborétum
Alcsúti Arborétum
Alcsúti Arborétum

Puszta-romantika: esküvő Bugacon

A bugaci puszta romantika része a magyar szürke marha, a gémeskút, a racka juhok, a pulikutya és az egyedülálló pusztai táj. A homokban karikás ostort csattogtató csikós láttán úgy érezhetjük, mintha egy másik világba csöppentünk volna, úgy 1800 tájékán.

Tóparti romantika: Lillafüred

Ne lenne aki ne ismerné a Szinva patak völgyében fekvő mesés (eredetileg duzzasztott) Hámori-tavat és a lillafüredi vízesést, melyet a palota XX. század elejei építésekor alakítottak ki. Nem pusztán ezen látnivalók, hanem a függőkert, a kisvasút, a barlangok és sziklák is álom esküvői helyszínként szolgálhatnak a romantikus álmodozók számára.

Urbánus-romantikus: Budapest VII., Füvészkert

A Pál utcai fiúk c. regényből ismert, ott kevéssé örömteli szereppel bíró Füvészkert is az esküvői fotózások kedvelt helyszíne. Tarifájuk 10 000 Ft / óra. Az angolpark-stílusú kert, a forrásvízzel táplált tó a rajta található szigettel igazi kis búvóhely a romantikát kedvelő városlakók számára, és még csak messze sem kell utazni hozzá: a belváros szívében található.

Füvészkert, Pálmaház
Füvészkert, Pálmaház

+1 Szegedi füvészkert

Szegeden is esküdhetünk füvészkertben: a japánkert lótuszos tava nem csak egyedülálló a régióban, de csodálatos esküvői helyszín is egyben, rózsakerttel, pálmaházzal és sok-sok zölddel, összesen két tóval várja a látogatókat. Tudtad, hogy itt található a legöregebb magyarországi szecsuani ősfenyő is ?

Hozzászólás (2)

Szólj hozzá

Neved:


Értékelés: Nem tetszik           Tetszik

Írd be a kódot:
Hozzászólásod: Note: HTML is not translated!

Ügyfeleink mondták

Akció!

" Kezdjük az évet egy kis kedvezménnyel! Január végéig minden ruha 30% kedvezménnyel kölcsönözhető! "
Felicita Szalon

Mindenkinek csak ajánlani tudom...

" Sok üzletben jártunk, de volt ahol végig se hallgattak mit akarunk, mutattak kb 2 nem tetsző ruhát és ott hagytak. Volt ahol ja mire kell ez van és kész ..kijöttünk. A Felicita szalonban kedvesen meghallgattak, nem mondtak nemet semmire sőt segítséget kaptunk, tanácsot és odafigyelést. A Lányom tényleg gyönyörű volt, ragyogott és a ruha maga volt a tökéletesség. Nagyon sok elismerést kaptunk és ismeretlenek fotózták. Mindenkinek csak ajánlani tudom csalódni nem fog az biztos. < ... "
Zoltánné Mayer

Ők a legjobbak!

" Ők a legjobbak! Profizmus! Segítőkészek, türelmesek, kedvesek! Köszönöm Nekik, hogy az esküvőmön olyan ruhában lehettem, mint amilyenről kislányként álmodtam!!! "
Kalányosné Szolik Zsuzsanna
Webdesing, 3d megjelenés: Powred by smarti.xyz
© 2017 | Minden jog fenntartva!