Nincs autód az esküvői sokaság szállításához?

Erre a legyszerűbb megoldás, ha bérelsz. Több kisbusz közül választhatod ki a számodra megefelelőt. És hogy a szonda se mutasson bírság gyanús értéket, válaszd hozzá a sofőr szolgáltatásunkat. Ezen sem kell már golnolkodnod...most válassz ruhát.

Mercedes Viano 2.2 CDI 8 fős kisbusz

 
Slide toggle
Ügyfélszolgálat: info@felicitaszalon.hu +36/30-611-9144

Bevásárlókosár

0db - 0Ft
Az Ön kosara üres!

Európai Cookie Szabályozás

2012 januárjában az Európai Bizottság javaslatot terjesztett elő, melyben az európai uniós adatvédelmi szabályok átfogó reformját szorgalmazta. 2015-ben szakpolitikai prioritást jelent, hogy a reform még az év folyamán végbemenjen. A szabályok megújítása azt a célt szolgálja, hogy a polgárok visszanyerjék az irányítást saját személyes adataik kezelése és felhasználása felett, illetve hogy egyszerűsödjön a szabályozási környezet a vállalkozások számára. Az adatvédelmi reform elengedhetetlenül fontos a digitális egységes piac kiépítéséhez, melynek a Bizottság kiemelt jelentőséget tulajdonít. A reform lehetővé fogja tenni, hogy az európai polgárok és vállalkozások teljes mértékben ki tudják aknázni a digitális gazdaságban rejlő előnyöket.

Ha bankszámlát nyit, internetes közösségi hálózathoz csatlakozik vagy online foglal repülőjegyet, olyan fontos személyes adatokat ad meg, mint a neve, lakcíme és hitelkártyaszáma.

Mi történik ezekkel az adatokkal? Rossz kezekbe kerülhetnek? Milyen jogai vannak a személyes adataira vonatkozóan?

Mindenki jogosult a személyes adatainak védelmére.

Az uniós jog értelmében személyes adatok kizárólag legálisan, szigorú feltételek mellett és törvényes célra gyűjthetők. A személyes adatokat gyűjtő és kezelő személyek vagy szervezetek továbbá kötelesek azokat megvédeni a visszaéléstől, és tiszteletben kell tartaniuk az adattulajdonosok uniós jogszabály által garantált bizonyos jogait.

A vállalkozások, az állami hatóságok és egyének naponta hatalmas mennyiségű személyes adatot továbbítanak az EU belső határain át. A különböző országokban egymásnak ellentmondó adatvédelmi szabályok zavarnák a nemzetközi adatcserét. Az egyének is vonakodnának attól, hogy személyes adataikat külföldre továbbítsák, ha bizonytalanok lennének abban, hogy a többi országban milyen mértékű az adatvédelem.

Ezért közös uniós szabályokat állítottunk fel annak biztosítása érdekében, hogy az Ön személyes adatai az Unión belül mindenhol magas szintű védelemben részesüljenek. Önnek jogában áll panaszt tenni és jogorvoslatot kérni, ha adataival az EU-n belül bárhol visszaélnének.

Az EU adatvédelmi irányelve szabályozza a személyes adatok Unión kívüli országokba irányuló továbbítását is, hogy adatai számára azok harmadik országba irányuló kivitele esetén a lehető legjobb védelmet biztosítsa.

Ügyfeleink mondták

Mindenkinek csak ajánlani tudom...

" Sok üzletben jártunk, de volt ahol végig se hallgattak mit akarunk, mutattak kb 2 nem tetsző ruhát és ott hagytak. Volt ahol ja mire kell ez van és kész ..kijöttünk. A Felicita szalonban kedvesen meghallgattak, nem mondtak nemet semmire sőt segítséget kaptunk, tanácsot és odafigyelést. A Lányom tényleg gyönyörű volt, ragyogott és a ruha maga volt a tökéletesség. Nagyon sok elismerést kaptunk és ismeretlenek fotózták. Mindenkinek csak ajánlani tudom csalódni nem fog az biztos. < ... "
Zoltánné Mayer

Akció!

" Kezdjük az évet egy kis kedvezménnyel! Január végéig minden ruha 30% kedvezménnyel kölcsönözhető! "
Felicita Szalon

Ők a legjobbak!

" Ők a legjobbak! Profizmus! Segítőkészek, türelmesek, kedvesek! Köszönöm Nekik, hogy az esküvőmön olyan ruhában lehettem, mint amilyenről kislányként álmodtam!!! "
Kalányosné Szolik Zsuzsanna
Webdesing, 3d megjelenés: Powred by smarti.xyz
© 2017 | Minden jog fenntartva!